مجموعه خدمات

چاپ بسته بندی و چاپ جعبه


چاپ بسته بندی جزء لازم و ضروری یک محصول است که شناساندن و نگهداری محصول را از تولید تا مصرف بر عهده دارد. علم طراحی و چاپ بسته بندی علم، هنر و فناوری محافظت از محصول برای نگهداری، انبارش، انتقال و توزیع، ذخیره، فروش و استفاده از آن است به گونه‌ای که از سویی کمترین آزار در حین تولید تا مصرف به محتوای محصول و از سوی دیگر به محیط زیست وارد گردد.
چاپ بسته بندی شامل مراحل طراحی، ارزیابی، و تولید بسته‌ها می‌شود. بسته‌ بندی بطور بسیار جامعی بر زندگی ما سایه افکنده است، بطوری‌که ما در تمام اطراف خود آنرا مشاهده می‌کنیم.

مشاهده نمونه کارها مشاوره رایگان و استعلام قیمت
چاپ انواع بسته بندی و جعبه

نمونه جعبه های تولید شده توسط آپادانا


تخصص در چاپ

چاپ انواع بسته بندی و جعبه


از اقلام مواد غذایی و دارویی گرفته تا کالاهای مصرفی و لوازم خانگی و کالاهای صنعتی و استراتژیک مانند محصولات پتروشیمیایی همه با چاپ بسته بندی مرتبط هستند.

وظیفه اصلی بسته بندی محافظت از محصول است. چاپ بسته بندی با برچسب‌های استاندارد این امکان را به ما می‌دهد تا متوجه شویم چه نوع محصولی داخل بسته قرار دارد و شرایط حفظ و نگهداری آن چگونه است. سازمان جهانی استاندارد (ISO) و سازمان‌های معتبر و ملی استاندارد کشورهای پیشرفته گام‌های مهمی در تدوین استانداردهای بسته بندی و مشخصات فنی آن برداشته‌اند.

طراحی بسته بندی شامل طراحی فیزیک بسته بندی و گرافیک آن است. در زمان حاضر به نظر می‌رسد طراحی بسته بندی باید زیرگروه طراحی محصول باشد به گونه‌ای که به طراحی و چاپ بسته بندی به عنوان جزئی از کمپین عملیات طراحی محصول نگریسته شده و همپای آن شروع شود و انجام یابد. امروزه جایگاه ساخت و چاپ بسته بندی در این حجم عظیم کالا و محصولات امری مهم و تاثیر گذار در فروش می باشد .

چاپ و ساخت انواع جعبه
  • چاپ جعبه شکلات : تخصصی ترین نوع چاپ جعبه چاپ جعبه شکلات است که ما مفتخریم با اکثر تولید کنندگان بنام در این صنعت همکاری داشته ایم
  • چاپ جعبه کادوئی و فانتزی عطر و ادکلن
  • چاپ جعبه آرایشی و بهداشتی
  • چاپ جعبه صنایع غذایی با مقوایی بهداشتی و پشت توسی
  • چاپ جعبه متالایز
  • چاپ جعبه ضد جعل با آیتمهای مختلف از قبیل چاپ نامرئی و ….
  • چاپ انواع جعبه لمینیتی با مقوای سه لایه و پنج لایه و ….
  • چاپ انواع جعبه پیتزا بصورت افست و سیلک
  • چاپ انواع جعبه شیرینی
  • چاپ جعبه کفش
انواع روکش بعد از چاپ

بعد از مرحله چاپ مراحل تکمیلی در چاپ جعبه می باشد که شامل :

روکشها :

سلفون براق واتر بیس : نوعی سلفون می باشد با ضخامت ۲۰ میکرون و با کمک چسب مخصوص به کاغذ می چسبد.

سلفون مات واتر بیس : نوعی پوشش سلفونی می باشد با ضخامت ۲۰ میکرون و با چسب مخصوص به کاغذ لمینیت می شود در قدیم بیشتر از این پوشش استفاده میشد.

سلفون براق حرارتی : نوعی پوشش سلفون می باشد که به کمک حرارت به مقوای جعبه لمینیت می شود در حال حاضر ما از سلفون حرارتی برای چاپ جعبه های تولیدیمان استفاده میکنیم

سلفون مات حرارتی: همانند سلفون براق حرارتی می باشد که مصرف بیشتری هم دارد

یو وی سیلندری : نوعی پوششی براق است که که جهت مقاومت جعبه و جلوگیری از کاهش کیفیفت چاپ جعبه های پشت ویترینی می شود

یووی موضعی : نوعی پوشش براق کننده می باشد که روی سلفون مات چاپ می شود

مراحل تکمیلی در چاپ جعبه

منظور از مراحل تکمیلی در چاپ جعبه مراحلی است که به ارزش جعبه افزوده و کمک شایانی به فروش محصولات داخل جعبه می نماید که شامل :

طلاکوب ، نقره کوب و … می باشد که بصورت سانتیمتر مربع محاسبه می گردد

نکات مهم در ارسال فایل جعبه

هدف از ذکر موارد زیر برای داشتن محصول با کیفیت بالا در هنگام چاپ آن می باشد با در نظر گرفتن موارد زیر چاپ حرفه ای خواهید داشت.

فرمت رنگ فایل ارسالی

فایل های ارسالی باید با فرمت CMYK و با روزلوشن ۳۰۰ pixels / inchباشد .

فایل های با فرمت RGB برای چاپ افست کاربرد ندارد زیرا بعد از تغییر فایل ارسالی شما از RGB به CMYK ممکن است تغییر زیادی در رنگ های طراحی شده اتفاق بیفتد . بهتر است در ابتدای طراحی به فرمت CMYK توجه فرمایید .

در صورتی که فایل ارسالی شما دارای رنگ اضافی یا ساختگی (پنتون ) می باشد حتما باید توضیحات تکمیلی ارسال شود و بهتر است از رنگهای پنتون در هنگام طراحی استفاده و خروجی حتما با پسوند PDF ذخیر یا SAVE شود .

برای داشتن یک فونت مشکی زیبا و بدون رنگ اضافی دور حروف بهتر است رنگ انتخابی برای فونت فقط از رنگ ۱۰۰ = K (مشکی تک رنگ )استفاده شود و در زمینه های غیر از سفید از دستور Multiply با Overprint استفاده شود تا دور حروف حاشیه سفید نداشته باشد .برای این منظور حتما در انتها مجدد درصد رنگها را چک نهایی نمایید.

درصد رنگ مشکی جهت چاپ بصورت اصطلاحا مشکی پر کلاغی به شرح ذیل می باشد :

C= 50, M=50, Y=50, K=100

فرمت فایل های ارسالی :

, AI, TIFF, PDF, EPS, CDR

نکات قابل توجه برای فونت

فایل های ارسالی با پسوند cdr باید فونت های استفاده شده weld شود ( در کرل بعد از انتخاب متن استفاده از دو کلید ctrl + Q این دستور اجرا میشود ) این دستور را فقط برای فایل ارسالی انجام دهید و نسخه اصلی بدون تغییر در فونت برای ویرایش احتمالی آینده نزد خود نگه دارید .

فایل های ارسالی در AI باید فونت های استفاده شده Expand شود ( در ایلستریتور از منو Object و سپس گزینه Expand این دستور اجرا می شود ) این دستور را فقط برای فایل ارسالی انجام دهید و نسخه اصلی بدون تغییر در فونت برای ویرایش احتمالی آینده نزد خود نگه دارید .

فایل های ارسالی در Ps بهتر است بصورت TIFF بدون لایه باشد در هنگام Save تیک Layer برداشته شود

اندازه فونت حداقل Pt 8 یا پوینت باشد .

از فونت های باریک در زمینه های تیره و امباس کمتر استفاده نمایید این کار ممکن است سبب پر شدن فونت در هنگام چاپ شود .

چاپ و بسته بندی انواع جعبه

 

فروش یک محصول تنها به کیفیت محصول بستگی ندارد ، بلکه مهم‌ ترین مرحله برای فروش محصول چاپ وبسته بندی جعبه محصولاتیه که در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها بتواند نظر مشتریان را به سمت ویترین و دیزاین نمایشگاهی شما جلب کند.

بنابراین نوع بسته بندی و چاپ جعبه محصول در میزان فروش آن نقش به سزایی را ایفا میکند.

یک محصول باکیفیت همراه با چاپ و بسته‌ بندی خوب می‌تواند سطح فروش شما را در بازار پر رقابت امروزهه بالا ببرد ، چون مشتریان شما در مرحله اول به چاپ و بسته بندی کار شما نیگاه میکنند.

از این رو همین امر موجب شده تا تولید کنندگان و کارخانجات بزرگ در سرتاسر جهان بخشی از شرکت خود را به طراحی و چاپ بسته ‌بندی محصولاتشان اختصاص دهند.

شاید برایتان پیش بیاید پس از طراحی و قبل از ارسال آن جهت چاپ ، آماده کردن یک ماکت نمونه از طرح می‌تواند ایرادات کار را برطرف کند به این معنی که اجرا طراحی اولیه و تحقیق وبررسی با درنظر گرفتن ابعاد و اندازه و نهایی کردن  کار ، جهت چاپ وبسته بندی از اهمیت بسیار بالایی در تبلیغات شما برخوردار است.

چاپ جعبه در مدلها ، جنس‌ها و افکت‌های پوششی مختلفی قابل تولید و چاپ است که در ادامه به تفکیک به توضیح هر کدام می‌پردازیم.

چاپ جعبه های غذایی

برای چاپ جعبه های مواد غذایی از چه نوع مقواهای استفاده میشود؟

وازچه نوع مقوایی نباید استفاده کرد؟ مقواهایی همچون پشت طوسی به دلیل اینکه از بازیافت کاغذهای پوشال و مقوا تولید میشود نسبت به سایر مقواهای موجود در بازار قیمت کمتری دارد لازم به ذکر است که مقوای های بازیافتی و پشت طوسی به دلیل دارا بودن قابلیت بازیافت برای بسته ‌بندی محصولات غذایی و بهداشتی که در تماس مستقیم با مقوا قرار می‌گیرند مناسب نیست و باید از مقواهای مثل مقوای پلی اتیلن یا ایندربرد (مقواهایی جهت بسته بندی آب میوه ومواد غذایی) با کیفیت بالاتری استفاده می گردد.

چاپ جعبه بهداشتی

 

برای چاپ جعبه‌های محصولات غذایی و خوراکی ، آرایشی بهداشتی و دارویی باید از مقوای ایندربرد (بهداشتی) و یا پشت سفید استفاده کرد.

این نوع مقواها از لحاظ بهداشتی مورد تایید بهداشت جهانی هستند و از لحاظ کیفیت چاپ نیز از مقواهای دیگر کیفیت بالاتری دارند.

نکته دیگری که در مورد مقوای ایندربرد باید اشاره کرد این است که مقوا از لحاظ ضخامت و استقامت (در اصطلاح زیر دست) نسبت به سایر مقواها برتری دارد برای چاپ مقوای ایندربرد بالای 300 گرم معمولا از دستگاه‌های رولند استفاده می‌شود.

به این صورت که بعد از چاپ ، پشت مقوا سلفون براق کشیده می‌شود  این تکنیک معمولا برای محصولات غذایی مانند شیرینی ، حلوا،کیک و ساندویچ که احتمال پس دادن روغن دارند مورد استفاده قرار میگیرد ، در این حالت جعبه دیگر روغنی نشده و حالت خود را از دست نداده و سالم می‌ماند.